Hopp til hovedinnholdet

Bruker han meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

hei, ville egt skrive på forelskelse men forstår dere ikke kan vita alt om det. men exen min som er også bestekompisen min sa han likte meg nogen uker siden, har kun spurt om nudes, og ringer og kan snakke kun 1 gang i uken. jeg lurer ikke på om han liker meg men lurer på om han bare bruker meg. vennene mine sier han bruker meg og jeg burde slutte å snakke med han. og jeg vet ikke. og han vil møtes for å ha sex en dag snart, og jeg har gjort det med han mangen ganger men føler denne gangen han bruker meg. jeg forstår om dere ikke kan svare, men hadde satt pris på om dere kun gi DERES mening. som en ''venn'' fordi jeg føler meg brukt og liker virkelig ikke det. :) god jul

Besvart 16.12.2018 17:50
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Jeg vil råde deg til å være forsiktig når det gjelder eksen din. Ut fra det du forteller er det nok en mulighet for at han bruker deg. Det virker jo ikke som om dere har så mye kontakt - unntatt når det gjelder nudes. Ikke la deg overtale til å sende han bilder. Du skylder ham ingenting. Jeg skjønner at det er vanskelig å si nei når dere er så gode venner, men du skal ikke gjøre noe du ikke har lyst til.

Dessverre kan det virke sannsynlig at han er ute etter nudes og sex - i hvert fall med tanke på at det er slutt mellom dere. Hvis dere skal ha sex må dere i hvert fall være enige om hva det betyr. Hvis dere begge er enige om at det bare er sex, og ingen følelser, er det nok lettere enn hvis det er følelser involvert.

Jeg kan jo ikke vite sikkert om han bruker deg - det er det nok bare han som kan. Men jeg vil råde deg til å være forsiktig - spesielt hvis du fortsatt føler noe for han. Grensene kan ofte bli litt uklare når man har sex eller lignende med en ekskjæreste. Jeg tror i hvert fall det kan være lurt å vente med dette frem til dere har pratet sammen og du får vite hva han faktisk er ute etter. 

Les gjerne gjennom artiklene under!

Masse lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

Sånn kan du takle mas og press om nudes

Oppgitt jente ser på mobilen sin (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer

Hvorfor sender noen nudes?

Lettkledd jente på senga med mobilen i hånda (colourbox.com)

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

Les mer

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap