Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å bestå teoriprøven for moped ?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei, begynte å ta mopedlappen når jeg fylte 16 år og alt gikk fint helt til teorien. Nå er jeg 17 år og ikke bestått 5 ganger. Dette blir dyrt i lengden. jeg leser boka og bruker Teoritentamen på nettet og alt der går fint der. Men klarer fortsatt ikke å ta teorien og bestå... Føler meg dum når alle vennene mine klarte den 1 eller på 2 forsøk. Noen tips til en frustret jente som veldig har lyst på mopedlappen en gang, hva jeg kan gjøre for å bestå?

Besvart 22.03.2019 11:35
 

Svar
Hei

Det er mange som dessverre må ta prøven flere ganger da de får litt nerver når de skal ta prøven .Det beste du kan gjøre er å lese boka, løse arbeidsoppgavene til boka og lese på nett. Bruk tid på prøven, les spørsmål og svar godt og gå for det sikreste alternativet. Det er heller ikke alltid like lurt å gå tilbake og sjekke eller endre svar på oppgaven, det første man tenker er ofte det riktige. Du kan også be om å få låne en ørepropp hos prøveleder så du kan få lest opp spørsmål og svar via den. Det kan være lettere å høre på spørsmålene og svar enn å lese dem.  


Hilsen Statens vegvesen i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Mopedlappen fra A til Å

Scooter (colourbox.com)

Skal du ta førerkort for moped klasse AM 146? Føreropplæringen for moped innebærer både trafikalt grunnkurs og praktisk kjøreopplæring.

Les mer

Teoriprøve for moped

Scooter (ung.no)

Alt du behøver å vite om teoriprøven for moped fra A til Å.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Førerkort
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om førerkort