Hopp til hovedinnholdet

Bruker man å huske at man har sex?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei. Hvis man har sex med noen enten man er edru, brisen eller full, vil man mest sannsynlig huske sexen i det det skjer og huske det helt fra det skjedde? Altså sekundene, minuttene, timene og dagene rett etterpå? Vanskelig å forklare det. Men jeg har en tendens til å gruble over om jeg har hatt sex med noen etter jeg for eksempel har vært på fest og jeg tenker så mye på det at jeg nesten «tror på det» (selv om jeg mest sannsynlig ikke har hatt sex, siden jeg er en jente som har grenser selv når jeg drikker). Ser for meg situasjoner og bilder i hodet og blir redd for at det er ekte. Selv om det er flere dager eller uker siden festen. Burde jeg ikke husket det med en gang/dagen etterpå hvis det hadde skjedd??

Besvart 01.05.2019 21:09
 

Svar
Hei

Du vil huske at du har hatt sex så lenge du ikke har vært sanseløs full, bevistløs eller sover. De fleste som er veldig full husker også at der har hatt sex hvis de har hatt det. 

Jeg tenker at du ikke bør spekulere i om du har hatt sex eller ikke. Så lenge du husker det du har gjort på festen så vil du også huske at du har hatt sex. Sex er noe spesielt og noe som de aller fleste husker at de har hatt. 

 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Har du hatt sex uten å ønske det?

Det kan hende du gikk med på en seksuell aktivitet for å tilfredsstille partnerens behov, uten at du hadde så lyst. Husk at hver eneste ting dere foreslår å gjøre skal dere begge to være enige ...

Gå til vote

Virkning av alkohol i kroppen

Drikker øl

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser