Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg fortelle venninna mi at jeg hadde sex med broren hennes?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hadde sex med broren til veninna mi, vet ikke om jeg burde fortelle det til henne eller holde det for meg selv, hva burde jeg gjøre?

Besvart 04.05.2019 23:00
 

Svar
Hei jente 16 år.

Hvorfor vil du fortelle venninnen din at du har hatt sex med broren hennes? Er ikke dette noe som er privat mellom deg og ham? Fortjener hun å få vite noe og hva skal hun med denne informasjonen? 

Hvis ingen av dere forteller noe, vil ingen få vite noe. Er ikke det greit? Om du forteller dette til din venninne, kan du stole på at hun ikke forteller det videre til noen andre?

Av og til kan slike hendelser få konsekvenser en ikke har tenkt på. Så tenk deg litt om og snakk gjerne med en voksen om dette er noen du tenker mye på. Da kan helsesykepleier på skolen være en du kan snakke med.

Men om du og broren hennes blir kjærester og innleder et forhold, er det vel naturlig at din venninne får vite dette av deg. 

Jeg håper dette var til hjelp for deg og ønsker deg alt godt.

 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Hos helsesykepleieren (foto: ung.no)

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex