Hopp til hovedinnholdet

Mamma truer med å ta livet av katten min

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg heter tobias bor i bamble og er 12 mamman min blir ver dag sinne på meg eller søstrene min men mest meg hun truet med å ta livet av katten min og er alltid sinna plz hjelp meg

Besvart 13.08.2019 16:45
 

Svar
Hei Tobias 12 år

Du har det sannelig ikke noe greit. Det er ikke lett å ha en mamma som er sint hele tida, og som truer med å ta livet av katten din når hun er sint. Kan tenke med at både du og søstrene dine er litt redde og at du føler deg litt alene. Mamma er jo den som skal passe på dere, og ikke være sint hele tida. Du kan snakke med noen andre voksne som du stoler på om dette. Kan hende mammaen din også trenger hjelp og at hun ikke klarer å be om denne hjelpen selv. Nå begynner snart skolen, og kanskje det er noen voksne der som du kan fortelle dette til. Du kan også ringe Alarmtelefonen for barn og unge.


Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) i samarbeid med ung.no

Du kan ringe oss på telefonnummer 116 111. Erfarne vakter tar telefonen hver dag mellom 15:00 og 08:00. I helgene er linjene våre åpne hele tiden. Du velger selv om du vil være anonym.

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie