Hopp til hovedinnholdet

Er det greit å bare like noen av sangene til en artist?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg bare lurte på om... er det egentlig galt å bare like de gamle sangene/den gamle musikkstilen til en artist? Jeg liker ikke de nye sangene til den sangeren jeg liker. Mest av de gamle, men jeg liker bare noen FÅ av det nye. Og jeg føler at jeg ikke er en ordentlig fan da. Fordi det er ikke sånn jeg ser for meg en fan skal være. ... at en som bare liker noe. Jeg har til og med spurt de andre fansen om hva de liker og sånt, og de sier at jeg er en fan hvis jeg støtter artisten i alt. Og det gjør jeg, men jeg liker bare somme av sangene. Er det i det hele tatt greit?

Besvart 17.08.2019 13:54
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss. 

Det er helt greit å bare like et utvalg av sangene til en artist man hører på. Vi er alle forskjellig, og fans av samme artist kan ha ulike favorittlåter. Det hadde blitt ganske kjedelig om alle skulle like den samme musikken!

Du er en ordentlig fan selv om du ikke liker alle låtene, det trenger du ikke bekymre deg over. 

Så svaret mitt til deg at det er helt greit å kun like noen av sangene. Du kan prøve å tenke litt på det sånn: Selv om du liker sjokolade betyr ikke det nødvendigvis at du liker alle de ulike typene og variantene av sjokolade. Vi får oss noen favoritter og noen typer som vi absolutt ikke liker. Slik er det litt med musikk også, noen sanger liker man og noen liker man ikke. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid