Hopp til hovedinnholdet

Vil spille CSGO profesjonelt, foreldre tar tastaturet kl. 1900. 13 år.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har en drøm om å spille datamaskinspill (CSGO) proffosjonelt. Har en stor tiltro at jeg kan det. Har møtt andre preffosjonelle spillere og de ivertfall mener det. Men nå har foreldrene sagt att etter klokka 19:00 tar de tastaturet mitt for en eller annen merkelig grunn. Dette vil si at jeg ikke får spillt, Som videre vil si at ejg ikke får trent, som videre vil si at alle drømmene mine om å sitte på en scene med milioner av folk se på meg og juble er helt ødelagt. Jeg lurer på hva jeg skal gjøre :(

Besvart 01.09.2019 22:40
 

Svar
Hei gutt 13 år

Jeg tror mange foreldre ikke forstår hvor mye det å spille betyr, og jeg skjønner godt at du synes at kl. 1900 er tidlig.

Samtidig er det 18-årsgrense på CSGO, og mange får ikke spille det spillet når de er 13 år. Så på en måte er foreldrene dine "snille" også.

Jeg synes at dere skal snakke om dette, og se hvordan dere skal gjøre med spill. Familier har forskjellige regler for spill, og du kommer ingen vei utenom å snakke med foreldrene dine.

snakkomspill.no kan du og foreldrene dine finne Husfredavtalen. Denne avtalen inneholder tips til hvordan dere kan snakke sammen og komme fram til en god løsning som alle i familien kan leve med.

Vennlig hilsen familieterapeuten, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer

Hvorfor er det aldersgrenser på spill?

Aldersgrenser på spill (pegi.info)

Lurer du på hvorfor noen spill har høyere aldersgrense enn andre og hva symbolene på spille betyr? Da bør du få med deg dette.

Les mer

Krangler dere om spilling hjemme?

Gutt spiller (colourbox.com)

Dataspill er gøy, men kan også være en kilde til bekymring og krangling i mange familier. Her er rådene for hvordan du og familien kan bli enige om spillregler som skaper husfred.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Problemer hjemme
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om problemer hjemme