Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil vise at jeg elsker henne, hva kan jeg gjøre for bursdagen hennes?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Jeg lurer på hvordan jeg kan overaske dama mi på bursdagen hennes, vil gjøre noe spesielt for henne, men vet ikke hva jeg burde finne på? Hun sier at hun ikke liker bursdagen sin, hun er redd for at noen skal glemme den. Så derfor vil jeg vise at jeg elsker henne og setter masse pris på henne. Hun sliter med og få i seg nok mat. Vi er begge 02 og går på samme skole. Hun har bursdag om under en mnd. (Vi har vært sammen i 3mnd)

Besvart 31.08.2019 13:20
 

Svar
Hei!

Så fint at du har funnet en jente som gjør deg glad og som du verdsetter så høyt! Å vite hva du kan gjøre for henne skjønner jeg kan være litt vanskelig, men så lenge du klarer å formidle følelsene dine for henne, så tror jeg at hun blir veldig glad uansett. Du kan for eksempel gi henne en gave og finne på noe med henne, enten på selve dagen eller en annen dag. En gave kan være alt fra et brev hvor du skriver hva du føler for henne, et smykke, eller et hjemmelaget fotoalbum/scrapbook med bilder/minner av dere etc., alt avhenger av hva slags budsjett du setter for gaven. Hvor mye penger du bruker, har ingenting med hvor mye du setter pris på henne, så ikke vær redd for å være kreativ og lage noe selv! 

Du skriver at hun sliter med å få i seg nok mat, ut i fra det tolker jeg det som at hun enten ikke vil eller ikke har matlyst til å spise. Du kan derfor gjøre noe som enten har med sunn mat å gjøre eller noe du vet hun liker å spise! Du kan f.eks. ta henne med på en piknikk i en park eller lignende hvor du har med litt snacks og kanskje kortspill som dere kan spille og kose dere med. En annen romantisk og budsjettvennlig idé kan være å ta henne med hjem til deg og lage en middag til henne, kanskje hun har en favoritt rett du kan tilberede? Det er mange ting du kan gjøre, og uansett hva du gjør så er det viktigste at du føler at du får formidlet hvor mye hun betyr for deg!

Jeg håper at jeg har hjulpet deg litt på vei, hvis ikke så ligger det ved noen artikler med flere tips og råd!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gave på budsjett

Gavetips

I løpet av et år er det flere anledninger hvor du føler at du må gi en gave. Men hva hvis lommeboka er slunken? Hva skal du egentlig gi til alle sammen? Del og få gode gavetips her!

Les mer

Valentinesdagen - gavetips til kjæresten din!

Jente holder et hjerte (colourbox.com)

Med Valentinesdagen kommer også forventninger om romantiske gester og gaver. Hvor mye man skal legge i denne dagen, og om man bør bruke penger på gave, er opp til hver enkelt. Her kommer uansett noen gavetips til den som sliter før den store kjærlighetsdagen.

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Alternative gavetips

Bake (colourbox.com)

Har du dårlig råd? Er du bekymret for miljøet? Trenger du en bursdagsgave eller julegave? Her får du tips til over gaver som verken trenger å koste mye, eller gå ut over miljøet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap