Hopp til hovedinnholdet

Jeg tørr ikke en dritt og klikker snart av meg selv, jeg vil ha en hobby

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente på 19 år som ikke tørr en dritt og klikker snart av seg selv. Jeg har en liten vennekrets, og de har jo et liv de også, så har ikke så mye p gjøre mesteparten av tiden. Jeg vil ha en hobby som jeg kan være aktiv men der jeg slipper å være med andre mennesker, da jeg rett og slett ikke tørr. Prøver å finne hest på fôr, humdelufting eller lignende men er ikke noe ledig. Hva i alle dager kan jeg gjøre? Klikker av å bare sitte hjemme, bor i Asker område

Besvart 04.09.2019 10:01
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Når jeg leser det du skriver får jeg et inntrykk av at du ikke er fornøyd med at du ikke tørr noen ting og at det hindrer deg i å finne på ting. Det er flott at du tenker på å skaffe deg en hobby selvom det virker vanskelig når du ikke vil være sammen med andre mennesker.

Et lite tips først vil være at du snakker med noen om at du kjenner på en begrensning for deg selv fordi du ikke tørr noe. Jeg er sikker på at du ville følt deg bedre hvis du klarer å utfordre deg selv litt på hva du kan tørre, men ofte er det fint å jobbe sammen med noen med det.

Det er gode forslag du kommer med selv; hundelufting og hest på fôr. Kanskje du kan annonsere at du gjerne tar slike oppdrag? Jeg vil tro det er flere i ditt område som hadde blitt glad hvis noen kunne lufte hunden noen dager i uka for eksempel. 

For å finne ut akkurat hva som finnes i ditt område kan du snakke med både foreldre, lærere eller helsesykepleier som er kjent der du bor.

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Hos helsesykepleieren (foto: ung.no)

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Sjenert eller sosial angst?

Usikker? (colourbox.com)

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid