Hopp til hovedinnholdet

Redd for å reise

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei Jeg tror jeg har angst for å reise men jeg vet ikke. Jeg er bare utrygg i andre land og jeg blir redd av og til kvalm av å være andre steder jeg ikke pleier å være har jeg angst for å reise?

Besvart 05.10.2019 23:39
 

Svar
Hei

Det er normalt at man i ungdomstiden kan være redd for endel ting, og det kan endre seg for hva man er redd for. Det trenger ikke være angst fordi om du er redd for frememde steder. Jeg tenker at dersom dette ikke påvirker livet ditt i stor grad, så er det kanskje ikke så problematisk. Men om dette er noe du tenker mye på, så kan du snakke med helsesykepleier på skolen din.


Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Angst

Jenter er redd og har angst (colourbox.com)

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise