Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker å få med bleier, hvor kan jeg få gratis bleier?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg vil bruke bleier jeg syntes det er deilig å gå med og jeg beskjer og tiser på meg og jeg lurer på om det er en måte å få gratis bleier siden jeg vil ikke støpe å berskje og tiser på meg og jeg vil bare bruke bleier og jeg tør ikke å si det til mamma og jeg har ikke penger til det at går det an å få gratis bleier ????

Besvart 08.10.2019 21:00
 

Svar
Hei jente 14!

Bleier blir dessverre ikke delt ut gratis om en blir kåt av å bruke de. En kan få gratis bleier om det er noe som ikke fungerer som det skal med kroppen. Da kan helsesykepleier og lege hjelpe en, slik at en får gratis bleier.

Men, ønsker en å bruke bleier fordi det er godt og deilig, må en betale for de selv. Noen ganger har apotek gratis bleier å dele ut. Dette kan skje om de som produserer bleier har nye produkter eller bare ønsker å fortelle om varene sine. Dette kan du evt finne ut av om du følger med på apoteket der du bor. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Barnevern
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om barnevern