Hopp til hovedinnholdet

Kan flyselskapet gi ut navn på kunder?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hallo. Jeg møtte mitt fremtidige livs kjærlighet på flyet, hjem fra utlandet. Vi flørtet en del, men jeg fikk aldri navnet hans. Kan jeg ringe flyselskapet eller noe lignende og spørre om hva gutten som satt på (sete Nr.) heter. Eller har de ikke lov å oppgi navn? Jeg må virkelig få tak i navnet hans. Jeg lurte også på en annen ting. Finnes det noen man kan ringe for å spørre om hva som helst. Eller spørre om lover? Jeg har hatt bruk for dette flere ganger, men har ikke funnet et sted jeg kan ringe. Ikke alltid like lett å finne svar på nett. Mvh Jente i hastverk

Besvart 15.10.2019 17:31
 

Svar
Hei

Jeg vil nok tro at flyselskapet ikke gir ut navnet på kundene sine. De fleste arbeidsplasser har en taushetsplikt når det gjelder kundeforhold, altså menneskene som bruker tjenestene deres.

Når det gjelder hvem man kan ringe for å få svar på lover kan du prøve å ringe barnas jurist. Dette er en organisasjon som hjelper barn og unge med juridiske problemer. De kan nok ikke svare på alle spørsmål på stående fot per telefon, men de hjelper deg nok så godt de kan.

Hilsen juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.no - oppslagsverket for deg som er ung

Ung.no på mobilen (foto: ung.no)

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise