Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg overtale foreldrene mine til å spile Fortnite?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hvordan kan jeg overtale foreldrene mine til å spile Fortnite?

Besvart 23.10.2019 12:12
 

Svar
Hei

Siden du er 13 år, så har du lov til å spille Fortnite. Fortnite er et veldig populært spill som har vokst utrolig fort på de få årene det har vært ute.
Vi går ut i fra at du har venner i klassen som spiller Fortnite så du kan råde deg med dem, eventuelt be foreldrene dine prate med foreldrene til de som spiller Fortnite.
Foreldrene dine har helt sikkert gitt deg grunn til at de ikke ønsker at du skal spille Fortnite. Det som er viktig da er at du klarer å argumentere i mot disse grunnene på en saklig måte.
Vi har undersøkt litt og har funnet ut at ca 50% av alle foreldrene til barna som spiller eller ønsker å spille Fortnite er i mot at barna gjør det. Du er dermed ikke alene om å ha foreldrene som er i mot.

Det finnes også en lignende spill som Fortnite, som foreldrene dine kanskje vil tillate deg, som heter Strucid. Det er veldig likt Fortnite. Det er mulig dersom du får lov å spille Strucid at du etterhvert også får lov til å spille Fortnite. Linken til spillet finner du her: www.roblox.com/groups/4517795/Strucid#!/about Hilsen Slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting i livet ditt? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere? Her får du tips til hvordan du kan gå fram.

Les mer

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Spill
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om spill