Hopp til hovedinnholdet

Vil begynne å ri, men vet ikke hvordan

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei Jeg er en 17 år gammel jente som ønsker å starte å ri. Problemet mitt er at jeg ikke vet noe om hvordan man kommer seg inn på rideskole. Samtidig føler jeg at jeg er alt for gammel til å begynne å ri (har aldri ridd før) blir litt flaut å gå på nybegynner kurs med mange som er mindre enn meg :/ Noen tips?

Besvart 30.10.2019 10:38
 

Svar
Hei


Jeg skjønner at det er vanskelig å ta det første steget. Men prøv å ikke la deg psyke ut av at du aldri har ridd før. Det er bare fint at du har en hobby du ønsker å utvikle. Alle er nye på et tidspunkt. Du må rett og slett prøve å ikke la deg påvirke av andre og deres alder. 

Hvis du kjenner noen som rir kan du høre med dem:) Hvis ikke kan du rett og slett søke på gårder/rideskoler i nærheten av deg. Det er jo ikke sikkert at du må begynne på nybegynnerkurs med yngre. Kanskje det er en privat gård som kan ha private timer med deg? Det er jo heller ikke sikkert at det er mange på disse kursene.

Uansett søk på rideskoler og gårder i ditt område og se hva som blir tilbudt. Hvis du finner en som ser fin og lovende ut kan du enten ringe eller sende dem en mail. Noen nettsider hr også egen påmelding til ulike kurs:)

Husk: det kan være du må dra et lite stykke i og med at gårder/rideskoler har behov for mye plass:)

Masse lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid