Hopp til hovedinnholdet

Vi sa mye dumt i fylla og nå angrer vi, hva bør vi gjøre?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, forgje helg så drakk jeg og venninna mi oss fulle. Vi snakka mye med noen gutter og sa ting vi ikke burde si. Jeg angrer mye på det og alle vi sa desse tingene til er i samme gutte gjeng. Og helgen før det så sa jeg til en av de guttene at han er søt for jeg snakka litt med han osv. Og så bestemte jeg og venninna mi oss for at han ene gutten vi snakka med skulle hente oss og kjøre en liten tur. Det gjorde vi og han begynte å snakke om han gutten jeg sa var søt( vi kan kalle han hans) og da sa han som henta oss at jeg var dama til hans. Og dette har bare fortsatt i ettertid jeg kan få snap av han av og til der han skriver hei dama til hans. Venninna mi snakker litt med han som henta oss og han nevner ofte hans når jeg er med hun bare for å irritere meg. Vi sa mye dumt til han som henta oss og de andre vi snakka med. Hva bør vi gjøre?

Besvart 05.11.2019 07:31
 

Svar
Hei! :)

Jeg forstår at dette kan være en litt frustrerende og vanskelig situasjon for deg/dere å være i, så jeg skal prøve og svare så godt jeg kan! Det å angre på noe man har sagt eller gjort i fylla er ikke unormalt, men heldigvis så går denne "fylleangsten" over etterhvert og man kan klarne hodet og tenke over det som skjedde på nytt. Hvis dere fortsatt angrer på det dere sa, så kan dere spørre om å snakke med guttene eller sende dem en melding og forklare det dere føler. Dere kan si at dere vet at dere sa mye som dere angrer på i ettertid og at dere til og med kanskje ikke husker alt, men at dere hadde satt pris på om de ikke tok det dere sa for god fisk og om det kunne bli mellom dere. Forhåpentligvis er de greie nok til å respektere ønskene deres. 

Når det kommer til han som irriterer deg angående denne gutten "Hans", så kan det også være en god idé å be han slutte dersom du ikke allerede har gjort det. Du kan si at du kalte han søt, men at inntil videre er det det og at du ikke vil at han skal "bli ledet på" til å tro at du liker han. 

Jeg håper at jeg har hjulpet deg litt på vei, hvis ikke ligger det ved noen artikler med flere tips og råd! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Virkning av alkohol i kroppen

Drikker øl

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

Les mer

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Gutt som grubler (colourbox.com).

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser