Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre hvis crushet ber meg om å danse på ballet?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg skal på mitt første ball... vet ikke hva jeg skal gjøre viss crushet spør om vi skal danse hva kan jeg si for å gjøre d minst kleint? Og hva om han ikke vil vi er bare 13år jeg har spurt han hvem han skal på ballet me så skrev han «Vi får se» og så spurte han meg om hva jeg skulle på ballet da sa jeg «ta bilder og sånn» så sendte han bilde av seg selv med denne emijoen:

Besvart 04.11.2019 12:57
 

Svar
Hei

Jeg tenker at det første du burde gjøre er å bestemme deg nå på forhånd hva du vil. Bestem deg for om du enten vil danse med ham eller ikke. Da slipper du å stresse over hva du skal gjøre på selve ballet.

Hvis du vil at han skal spørre deg kan det hjelpe å være tilgjengelig. Å stå i en gruppe kan gjøre det mer skummelt for ham å spørre. Derimot hvis du står litt mer for deg selv, ikke er for opptatt av mobilen, vil du være mer tilgjengelig.

Det kan også hjelpe å vise interesse. Om du ikke selv tør å be om en dans, kan du oppsøke ham, snakke med ham og generelt prøve å hinte til at du vil danse. Det har ingenting å si at dere er 13, dere kan helt fint danse sammen. 

Hva du skal si hvis han eventuelt spør kan være så enkelt som: "ja det vil jeg gjerne". Jeg tror ikke hvordan du svarer har så mye å si, det viktigste er at du får fram om du vil eller ikke. Når det gjelder kleinhet pleier jeg å tenke at "det blir bare kleint hvis du gjør det kleint". Situasjonen er gjerne ikke like klein som vi tror oppe i hodet vårt.

Om du ikke ønsker danse med ham, kan du unngå ham ved å heller være med vennene dine. Holder du deg nær de i en gruppe, blir det som sagt mer skummelt for ham å spørre. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse