Hopp til hovedinnholdet

Har tenkt å ha en overnatting- og jentekveld. Hva kan vi gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei og takk for svaret deres når eg spurte om den nye jenta og vi ble venner på onsdag forje veke den 22 august men tilbake til poenget det er tre ting eg lurer på 1.eg har tenkt og ha ein overnatting-jentekveld der hun kjem og eg har invitert nokre andre jenter fra klassen og den skal vare neste fredag og det eg lurer på er kva gjør man på overnatting,kva spill spiller man på overnatting og kva andre ting gjer man på overnatting 2.vi har tenkt og spør kvarandre ting har dere nokre ekempler eg kan spør ho som er den nye jenta eg har blitt venn med 3.vi har også tenkt og se serier som er på dvd,og hun sa at hun kunne ha meg seg ein seriedvd som har 11 seasonger og serien heter 7th heaven og det eg lurer på er kva er 7th heaven kva handler det om,er det ein serie alle kan se og eg vil at dere skal svare på alle 3 eg lurer på hilsen elise på 13 år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så hyggelig det er av deg å invitere til overnatting. Det blir sikkert kjempehyggelig! 

1. Dere kan gjøre veldig mye forskjellig på overnatting. Dere kan se på film, lage taco, pizza eller noe annen god middag, bake en kake eller rett og slett bare sette fram noe godt å spise på, hente dynene og snakke og hygge dere. Dersom dere skal spille spill burde dere snakke sammen der og da og spørre hva de andre jentene liker. Hva med hodeskalle, monopol, alias eller kokkelimonke? 

2. Jeg vet ikke om du tenker på å spørre hverandre spørsmål for å bli kjent, eller spørre hverandre spørsmål i forbindelse med på nøtt eller sannhet. Dersom du tenker på "bli-kjent spørsmål" kan du spørre henne om hun har en favorittserie, en kjendis hun liker godt, hva hun liker å gjøre på fritiden, hva hun synes om sin nye skole, om sine nye venner. Du kan egentlig spørre om det du synes er interessant å høre om!

 Dersom du snakker om spørsmål som en del av nøtt eller sannhet kan du jo spørre henne hvem hun liker best av guttene, om hun har hatt noen kjærester før, om hun har noen spennende hemmeligheter å fortelle? Men husk å stille henne snille spørsmål i og med at hun er ny!

3. Alle kan se "7th Heaven" ja. Det er en serie som handler om livet til en familie med syv barn; hvilke gleder og utfordringer dette byr på. Dersom du lurer på mer om serien synes jeg du skal spørre den nye jenta! Hun blir sikkert glad for at du viser interesse for serien hun foreslo dere kunne se.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Skoleelever sitter på en benk (colourbox.com)

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

Les mer

Ti tips til småprat

Stillhet mellom to jenter på kafé (colourbox.com)

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap