Hopp til hovedinnholdet

Vil gjøre noe spesielt for venninnen min på bursdagen hennes

Jente
 

Spørsmål

Hei ung.no! Jeg har ganske hektiske dager for tiden, samtidig som bursdagen til min aller beste venninne nærmer seg. Hun kan ikke beskrives og jeg er ufattelig glad i jenta. Det som er, er at jeg ønsker å gi henne, eller bare gjøre noe bra for henne på dagen! Hun har bursdag i en helg og jobber fra morgen til ettermiddag. Har dere noen gode forslag til noe.. jeg vet ikke - noe kreativt jeg kan gjøre? I fjor var vi på skolen - da la jeg et hjemmelaget kort og sjokolade i skapet hennes. I år vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, men vil gjerne gjøre noe for å vise hvor mye hun betyr for meg. Luksusproblem :-)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Når hun først har bursdag i en helg synes jeg du kan lage en overraskelsesbursdag for henne! Inviter folk hjem til deg (eller avtal med foreldrene hennes at du inviterer folk hjem til henne), få henne hjem til deg og overrask henne når hun kommer! Det kommer hun nok til å sette utrolig stor pris på og ikke minst bli veldig overrasket om du klarer å holde det hemmelig.

 

Ellers kan du gi henne en opplevelse i bursdagsgave, som en konsert dere kan dra på sammen, en kinobillett eller lignende. Hvis ikke du vil holde en fest for henne kan du dra hjem til henne før hun er ferdig på jobb og lage middag til henne til hun kommer, og så kan dere ha en kosekveld bare dere to.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap