Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg kjøpe i julegave til min bestevenninne?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 16 år som lurer på noe. Har dere noen tips til hva jeg kan kjøpe i julegave til min bestevenninne? Jeg ble kjent med hun i september eller oktober. Vi begge to går helse og sosial, men to forskjellige klasser. Jeg går 1HSA og hun går 1HSB. Jeg synes det er litt dumt at vi ikke går i klasse sammen. Vi får bare være sammen i friminuttene og fritiden.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Du burde spørre henne om det er noe spesielt hun ønsker seg først, så kanskje kan du kjøpe henne det. Ellers kan man alltid kjøpe klær, sminke eller hårprodukter til venninner. Du kan kjøpe henne en sesong av en bra TV-serie på DVD eller en film. Du kan gi henne et hjemmelaget gavekort på en jentekveld der du spanderer godteri og leier film, og eventuelt lager middag til henne. Det er mye man kan finne på! Du får bare gå og se litt i butikker og se om du finner noe du tror hun ville ha likt.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alternative gavetips

Bake (colourbox.com)

Har du dårlig råd? Er du bekymret for miljøet? Trenger du en bursdagsgave eller julegave? Her får du tips til over gaver som verken trenger å koste mye, eller gå ut over miljøet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap