Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten sur fordi jeg sovner på sofaen om kvelden. 

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Kjæresten min blir sur på meg fordi jeg sovner tidlig på sofaen om kvelden når vi ser på tv. Jeg synes dette er helt normalt da jeg er våken klokka 7-8 om morgenen.. Er det hun som må vende seg til meg eller må jeg tvinge meg selv til å sitte våken til langt utpå kvelden?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Hvis dere har litt forskjellig døgnrytme, er kanskje det beste å at dere begge prøver å nærme seg hverandre? Kanskje hun kan stå opp litt tidligere, og du jobbe litt for å holde ut litt lenger på kvelden før du slukner? Da får dere mer tid sammen. Kanskje er det lurt å ha noe å gjøre når dere er sammen på kvelden også, f.eks. se noe sammen som engasjerer begge, lage og spise mat sammen, spille et brettspill, kort e.l. Kanskje dere også kan komme dere ut og gå en tur sammen på kvelden eller besøke noen venner? Uansett er det viktigste å prate sammen - om alt mulig, også at dere har litt lik døgnrytme. Så får du forklare for henne at du ikke sovner fordi du synes hun er kjedelig, men rett og slett fordi du står opp tidlig og blir trøtt.

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie