Hopp til hovedinnholdet

Det er vanskelig når moren min er sur og nedlatende.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg elsker siden deres den er meget til hjelp men her er et problem:Jeg synes det er så kjett at mamma alltid er SÅ sur og begynner å nevne andre ting eks. At du Mina hun husker alltid på sine saker og en dag glemmer du det en annen dag glemmer du det og er sånn nå har jeg tullet bort en lommebok med 300 kr i da men hun er Sån skikkelig nedlatende! Kan dere gi meg noen tips trenger dem veldig takk på forhånd

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Du forteller at du og din mamma ikke får til å snakke så godt i sammen. Det høres ikke noe greit ut at du opplever at du får mye kritikk og opplever at moren din er mye sur. Du opplever at hun ikke behandler deg med respekt.

Du kan ta kontakt med helsesøster og dele dette. Mulig helsesøster også kan hjelpe deg til å snakke med deg og mamma i sammen. Da kan det være lettere å snakke om ting når det er en annen person der som kan hjelpe dere til å snakke i sammen uten at det blir noe konflikt.

Lykke til!

Hilsen Familieterapeuten

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie