Hopp til hovedinnholdet

Flaut at stefaren min så jeg smurte på babyolje etter bikinili line shave

Jente 16 år
 

Spørsmål

Heii går var jeg på stranda og det ble årets første "bikini line shave". Når jeg shavet "der nede", ender det ofte med litt irritasjon og kløe. Så i dag, for å hindre å måtte gå rundt å klø som en galing, bestemte jeg med for å ta på litt baby olje og baby pulver på. Så jeg går inn på badet og smører meg in i oljen. Når jeg er ferdig med det, tar jeg fram pulveret og begynner å "patte" dette på vaginaen min, og akkurat da, med beina mine spred, baby pulver i den ene hånda og den andre på vaginaen min, kommer ste faren min inn..... han ser på meg,ler, og lukker døra.........og nå sitter jeg her, på rommet mitt, bestemt på å ALDRI forlate det. Forholdet til meg og stefaren min er slik: jeg er litt små frekk, kødder meg han og kommer med små kommentarer her og der, på en humoristisk måte, med andre ord jeg har "overtaket". Hva i all verden skal jeg gjøre nå? han går sikkert rundt og tror jeg er en pedo som onanerer med baby pulveret og oljen til lillesøstera si.( hun bruker bleie) takk

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Ja dette føltes sikkert flaut.  Den følelsen flauhet, kan være ganske ubehagelig. Du har jo en naturlig forklaring, så hvorfor ikke si det som det er og få det ut av verden.  Det å kunne le sammen av en sånn episode kan også være til hjelp.  Du kan jo si at det ble litt flaut når han så deg sånn og at du prøvde å løse problemene etter shavingen.  -Eller du kan fortelle det til mamma om det er lettere og så kan hun jo fortelle ham om det.

Håper du kommer deg ut av rommet ditt igjen og at dere kan omgås greit igjen;) 


Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Redd for å dumme deg ut?

Gutt som er flau (colourbox,com)

Har du lyst til å prøve noe nytt, men stoppes av redselen for å kunne mislykkes? Les hva du kan gjøre for å våge allikevel og bygg opp selvtilliten din skritt for skritt.

Les mer

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting i livet ditt? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere? Her får du tips til hvordan du kan gå fram.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie