Hopp til hovedinnholdet

Kjæreste vil få seg p-stav for å slippe mensen og ha sex, jeg vet ikke om jeg er helt klar enda.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei! Har holdt på i 3 uker med en jente jeg liker vanvittig godt, og har lyst til å være med lenge. Det vi gjør eg ganske seriøst og vi vil ha et forhold begge to. Hun har i det siste snakket om å få seg p-stav fordi hun vil bli kvitt mensen og ha sex. Jeg vet ikke helt om jeg er klar, og hun vil ikke høre på meg når jeg forklarer konsekvensene. Har noen forslag til hvordan jeg skal gjøre ting? Vet ikke helt hva foreldra mine tenker heller...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det er vanskelig å vite når man er klar for å ha sex første gangen, så det er helt naturlig å føle seg litt nærvøs. 

Om kjæresten din vil skaffe seg p-stav, er dette hennes valg, du kan nesten ikke forhindre henne fra å gjøre dette. Men det skal bare være deg som bestemmer når du skal ha sex din første gang. Jeg mener at dere burde ta en lang prat om dette før dere gjør noe. Dette vil hjelpe med å oppklare ting dere kanskje lurer på eller gruer/gleder dere til. 

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie