Hopp til hovedinnholdet

Fant sexy videoer på pc'en til faren

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. En dag var jeg på pc'en til faren min og så gjennom loggen for å lete etter en video jeg hadde sett på pc'en hans uken før. Jeg fant mange videoer av damer som twerker og sikkert over 100 videoer med sexy i tittelen. Burde jeg si til han hva jeg fant? Eller bare la være? Jeg hadde ikke vært så glad om noen kom å sa til meg at de hadde funnet noen private ting om meg, men jeg vil vite hva dere synes. Jeg synes det er litt rart at jeg fant det også, fordi han er ikke den typen som bryr seg om sånt. Hilsen meg :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Flott at du skriver til ung.no.

Du skriver at du har funnet "sexy" videoklipp på pc loggen til faren din og lurer på om du skal fortelle han at du har funnet det. Hva ønsker du å oppnå ved å si det? Jeg tror at det eneste som egentlig kommer ut av det er at faren din blir litt flau, og kanskje viser det som sinne. Vil du det? Som du sier, du ville ikke likt at noen sjekke loggen din eller konfronterte deg med andre private ting om deg. 

Du synes det er rart at han har det på loggen og, i og med han virker som at han ikke bryr seg om sånn. Vel, kanskje det er bra at han ikke virker sånn, men samtidig på en måte bra at han faktisk er opptatt av sånt

Så, jeg ville nok ikke ha konfrontert faren din med hva du så på loggen hans. Så vidt jeg ser oppnår du ingenting ved det. La hans pc være hans pc. 

Lykke til!

Hilsen

Camilla (helsesøster)

i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie