Hopp til hovedinnholdet

jeg hørte at foreldrene mine ha sex og synes det er ubehagelig

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg hørte foreldrene mine ha sex i etasjen over meg.søsknene mine sov og de trodde sikkert jeg også gjorde det men jeg var våken. Jeg syntes dette var veldig ubehagelig og jeg fikk ikke sove resten av natten. Er veldig redd for at det skal skje igjen. Å snakke me dem om det er helt uaktuelt. Er det normalt at foreldre rundt 40 år enda har sex? Vennene mine sier at deres foreldre IKKE har sex.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente!
Det er fint at du skriver til ung.no om dette!
Det er forståelig at du kan synes det er ekkelt å høre på at foreldrene dine har sex. Men jeg kan berolige deg med at det er helt naturlig og normalt at dine foreldre fortsatt har sex. Det vil de sikkert komme til å ha i mange, mange år ennå, så jeg går ut fra at det ikke er siste gangen du hører de har sex. Dette er ikke noe du heller trenger å ta opp med dem, men heller være glad for at dine foreldre er glade i hverandre og har sex. Ta på sov-i-ro eller sett på musikk på øret om du synes det er ekkelt og ta dette med et smil.
jeg legger også ved en artikkel du kan lese!

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hjelp, jeg hørte foreldrene mine ha sex!

Jente har fingeren i øret (colourbox.com)

Det er sent om kvelden. Det er stille i huset. Du har ikke sovnet, og plutselig hører du det – lyder fra soverommet til foreldrene dine. Lyder som gjør at du ikke er i tvil om hva som forgår - foreldrene dine har sex!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie