Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg finne ut mer om hvem faren min er uten at han finner ut om meg?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har alltid bod med moren min og jeg har alderi møtt faren min. Jeg har lyst til å vite mere om han, jeg har ikke møtt han på 11 år og kjenner han ikke. Jeg har lyst til å finne mere ut om han, men det er vanskelig å finne informasjon om han på nettet for ting han hadde gjort før mamma flytta. Etter at Mamma og jeg flytta arresterte de han og ble ikke løslat før 6 måneder. Jeg var 3 år da de skiltes og har ikke hatt mere kontakt med han. Så... hvordan finner jeg mere ut om han uten at han finner ut om meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Det er veldig forståelig at du ønsker å finne ut hvem faren din er, det handler kanskje om å finne ut mer om en del av deg selv? Du må snakke med moren din først og fremst for å vite mest mulig. Har du navnet hans er Google og telefonkatalogen er kanskje de beste løsningene. Utover dette kan det bli vanskelig.

Dersom du ikke vil at han skal vite at du leter etter ham, så er vel neste skritt privat detektiv. Detter er både for dyrt og du er for ung til å kunne gjøre.

Snakk med moren din! Lykke til!

Vennlig hilsen

Familiepsykologen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Er det vanskelig å snakke med foreldrene dine om personlige ting? Det er ikke så rart. Jo eldre du blir, jo mer avstand opplever du nok til dem og det er normalt. Men foreldre er ikke like håpløse som du tror.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie