Hopp til hovedinnholdet

Hvordan overtaler jeg foreldrene mine til å få hund?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg har så lyst på HUND at jeg gråter nesten hver gang vi snakker om det i familien. Jeg maser og maser hel tida men får bare et stort NEI og en historie: når jeg var like gammel som deg ønsket jeg meg en hest men det kjøpte jeg ikke før jeg var 40 eller en annen: Jeg vet hvordan det føles jeg ville gjerne gitt deg en hund men da må jeg skille meg fra mannen min....Jeg er så lei at jeg vil gråte i flere timer men gjør det aldri men de vet ikke den trangen jeg har for hund jeg har et marsvin og hadde 3 hester men nå solgte mamma min tvilling sjel så jeg har ikke annet en fotballen min så hver så SNILL å gi meg noen tips til å overtale dem for de tror ikke på meg med at jeg klarer å passe på en hund men jeg gjør det og når jeg sier det så sier de bare: Hver mer med vennene dine som har hund å det er jeg så jeg er så pokkers lei av det så vær så snill å gi meg noen brae overtalelser væææær sååå snillll

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår godt at du ønsker hund.


Vi har laget gode artikler på temaene du stiller spørsmål om. Slik slipper du å vente opptil 7 dager på svar, men kan få svar med en gang :)
Artiklene finner du under svaret her.

Gjennom artiklene vil du få et utfyllende svar, og du vil kunne få ennå mer informasjon om samme tema.
Vi håper du får gode råd og tips du kan ta med deg videre. Spesielt håper vi at du kan bruke noen av argumentene under "fordeler"! 

 

Husk at du kan søke blant besvarte spørsmål på ung.no/oss. Det er mange som har stilt spørsmål om det samme som du lurer på, og da får du svar med en gang.

 


Alt godt fra oss i redaksjonen :)

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alt du trenger å vite om det å ha kjæledyr

Jente med hund (www.colourbox.com)

Det å ha et kjæledyr bringer med seg mye glede, samtidig som det følger med plikter og ansvar. Her på ung.no får vi mange spørsmål fra barn og unge som enten har eller ønsker seg et eller flere kjæledyr. I denne artikkelen vil du finne svar på ting du lurer på når det kommer til å ha kjæledyr.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie