Hopp til hovedinnholdet

Vil flytte langt bort 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Og vær så snill ikke svar med «gå til helsesøster, en lærer eller en nabo» (for det kommer aldri til å skje). Bestevenninnen min er hele tiden med en annen jente. Og jeg vet at de også er bestevenninner. Jeg orker ikke å klenge sånn og jeg føler at vi «sklir» fra hverandre. De andre besteveninnene mine går i andre klasser:( I tillegg blir foreldrene mine sykt sure på alt. De kaller meg drittunge, dum og andre ting. Jeg vil bare flytte langt bort.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Beklager sent svar! 

Jeg skjønner at du er frustrert og at du tenker mye. Det er ikke noe hyggelig å ha det sånn. Det er ikke greit at foreldrene dine kaller deg for drittunge osv. Selv om du bare vil flytte langt bort, så tror jeg nok at det er vanskelig. Og selv om jeg skjønner at du ikke vil snakke med noen, så tror jeg det hadde vært bra. Selv om du føler at du sklir vekk fra bestevenninnene dine, så er de vel der for deg hvis du vil snakke med de om ting som er vanskelige. 

Dette kommer til å ordne seg, men jeg tror det hadde gjort ting lettere for deg om du hadde snakket venninnene dine elle noen andre du stoler på. Du er ikke alene, og du er ikke dum osv. Men jeg tror ikke dette blir noe bedre før du snakker med noen og prøver å løse disse tingene du tenker på :-)

 

lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie