Hopp til hovedinnholdet

Trenger en jobb ved siden av studier.

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Jeg er virkelig dømt til å mislykkes og føler meg som en taper, jeg har prøvd å søke jobb på masse forskjellige steder men får beskjed om at alle arbeidsgiverene har allerede folk. Foreldrene mine er gjeldslaver og har nesten ingenting til overs og jeg har nesten ingenting å gjøre i fritiden. Det føles som om jeg er den eneste i klassen som blir tråkket ned i gjørma mens alle de andre har jobb eller foreldre som kan bidra økonomisk. Jeg vet jeg kun er 18 år men jeg er nesten avhengig av å etablere meg økonomisk mens jeg studerer.. Hva kan jeg gjøre hvis jeg ikke får jobb vedsiden av skolen? Skal jeg gå til NAV?

Besvart 14.11.2018 22:04
 

Svar
Hei

Fint at du kontakter oss på ung.no

Ja, kontakt NAV og forklar situasjonen. Det er mulig de kan være behjelpelige med å skaffe deg en deltidsjobb, eller gi deg tips om hvordan du skal gjøre det. 

Legger ved noen artikler som kan være nyttige. 

Masse lykke til

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik lager du en god CV

Jente sitter ute og skriver på laptop (colourbox.com)

CVen kan avgjøre om du får den jobben du drømmer om. Men hva skal en god CV inneholde, og hvordan bør den se ut?

Les mer

Søker du jobb for første gang?

Klippe gress (colourbox.com)

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Dårlig råd
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om dårlig råd