Hopp til hovedinnholdet

Er det rart og flytte inn med kjæresten min og hans familie?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har vært sammen med kjæresten min i 1 1/2 år og er ferdig med videregående i år. Jeg ønsker å flytte inn sammen med kjæresten min og familien hans som bor 6 timer unna. Tror du det er veldig rart for kjæresten min og familien og at de ikke ønsker det? Det er bare før meg og typen finner et sted å bo (kanskje 1/2 år). Vi har snakket om å flytte sammen, men har ikke spurt om tanken på at jeg flytter inn med hans familie. Så lurer veldig på om dette er veldig unormalt og om du tror det er greit/ ikke greit. Håper å få høre noen andres meninger!

Besvart 14.05.2019 20:42
 

Svar
Hei

Beklager sent svar. 

Det er vanskelig å svare på hva andre vil mene om dette. I slike situasjoner må man selv ta en vurdering på hva som er naturlig og som passer en selv best. Selvfølgelig må jo dette da være greit for kjæresten din sin familie. Har du snakket med kjæresten din om dette? Hvis ikke kan det jo være greit å begynne med å lufte dette for han. Det er jo mange som bor på forskjellige måter i "mellom faser" hvor de leter etter noe annet, så det å snakke med han det og diskutere det som et alternativ er jo helt greit. Det er jo bare et forslag slik at du får hans mening. Jeg tror nok ikke noen andre vil reagere dersom det fungerer for dere. Som sagt er dette noe dere må kjenne på om vil funger eller ikke, også må det selvfølgelig være greit for alle. 

Jeg legger ved noen artikler du kan lese.


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å bli voksen

Gutt og jente (colourbox.com)

Er du voksen? Noen ganger er det bussjåføren som spør, andre ganger er det din mor. Og et positivt svar kan få store konsekvenser. Dobbelt så dyr bussbillett. Fire ganger så mye husarbeid? Likevel gleder de fleste ungdommer seg til å bli atten.

Les mer

Vil flytte sammen med kjæresten, er jeg klar?

Kjærestepar (colourbox.com)

Ønsker du å flytte sammen med kjæresten eller en venn? Det er visse ting dere bør tenke på først. Les svarene unge som har spurt oss har fått.

Les mer

Hva koster det å bo?

Kalkulator og budsjett (foto: ung.no)

Hva bruker du penger på når du bor for deg selv? Sett opp et budsjett, så får du kontroll over pengene dine.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flytte hjemmefra
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flytte hjemmefra