Hopp til hovedinnholdet

Toll på nettet.

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei :) Jeg har et spørsmål om eBay. Jeg har ALDRI handlet fra ebay-nettstedet før og vil derfor spørre dere om hjelp. Jeg håper virkelig at du kan svare, og takk på forhånd :-) Jeg skal kjøpe to par øredobber som koster 8,75 hver (ja de er utrolig billige), og i tillegg så skal man betale fraktkostnader også, det er 11,75 kr for hvert par. Og det jeg lurer på nå er: Hva er toll og må jeg betale det? Er det noe mer jeg må betale da? Hva er fortolling og må jeg betale det? Må jeg betale for å ta den fra posten? Jeg har også tenkt å kjøpe flere sånne øredobber, jeg tror det var 11 par og tilsammen ble de bare 180 kr!! (Inkludert fraktkostnader!!) hver av de koster 5,70-11,60. De er veldig billige men de er kjempe fine og grunnen til at jeg bestiller billige ting først er at jeg er redd for å bli svindlet. Ja og må jeg betale toll eller noe mer på disse 11 forskjellige øredobberparrene, fra forskjellige selgere?? Jeg skal kjøpe disse 11 forskjellige øredobbene sammen. Jeg håper på gode svar som alltid av dere :-) ha en god dag videre :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Kjøper du varer for under to hundre kroner på internett trenger du ikke å betale toll eller skatt. Du kan lese mer på toll.no


Vennlig hilsen

 

Forbrukerrådet i samarbeid med ung.no

 

Forbrukerrådet er en interesseorganisasjon som arbeider for et forbrukervennlig samfunn, og gir gratis rettshjelp til forbrukerne.

 

Trenger du råd og veiledning, sjekk ut www.forbrukerrådet.no, send e-post til hjelp@forbrukerradet.no, eller ring 03737. Du kan også besøke oss på et av våre ti regionkontorer.

 

Følg oss på www.facebook.com/forbrukerradet og www.twitter.com/forbrukerradet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Shopping
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om shopping