Hopp til hovedinnholdet

Import av shaker til Gfuel

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Ok, jeg vet at toll ikke godtar g fuel i Norge. Men er det lov å kjøpe g fuel shaker cup kun? Og jeg synes det er dumt at toll ikke godtar g fuel.

Besvart 23.10.2019 12:46
 

Svar
Hei

Det er helt i orden å kjøpe en kopp eller shaker ( uten at det følger med Gfuel). Handler du for under 350 kroner alt i alt (frakt inkludert) betaler du ingen importavgifter heller ( OBS: nye regler om beløpsgrense fra 2020 ) 

Når det gjelder regelverket rundt Gfuel så er det ikke noe Tolletaten har bestemt. Gfuel er nemlig klassifisert som LEGEMIDDEL i Norge etter norsk legemiddellovgivning og er dermed forbudt å innføre i sendinger.

Privatpersoner kan bare importere legemidler fra EU/EØS-land som er reseptfrie, godkjent i Norge og med norsk pakningsvedlegg og tekst på pakningen. I praksis betyr det at det er svært få legemidler du kan handle på nett fra utlandet.Hilsen Tolletatens Infosenter i samarbeid med ung.no.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Energidrikker

Energidrikker

Det er ingen aldersgrense for når du kan drikke energidrikke, men unge rådes til å ikke drikke det ofte. Foreldre og butikken kan nekte deg det.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Toll
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om toll