Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg si når folk spør hvorfor jeg ikke handler i kantina?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Hjemme så har ikke vi så mye penger! Og jeg hadde en samtale med en venn fra klassen og hun sa: Du jeg skla jo flytte! Og det er jo et ledig hus vesidenav!! Kan ikke du flytte dit? Og jeg begynte å le å si! Hahahahha vi kan jo ikke bare flytte når vi vil! Det har vi ikke rå til! Og hun bare: oj! Har dere ikke...? Det er litt flaut....... Hva skal jeg si til folk når de spør hvorfor jeg aldri har med penger til kantine osv......

Besvart 25.10.2019 18:46
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Det kan fort bli velig dyrt å handle kantinemat. Får du spørsmål kan du forklare at du har andre ting du vil prioritere. Det er mye annet du mener det er viktigere å bruke penger på en kantina på skolen. De fleste forstår at vi alle må prioritere. Du velger noe annet en de andre. Kanskje din matpakke er den sunneste? 

Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med. Der er det og tips til hvor du kan få hjelp. 

Lykke til Vennlig  hilsen helsesykepleier.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymret gutt

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Hos helsesykepleieren (foto: ung.no)

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Dårlig råd
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om dårlig råd