Hopp til hovedinnholdet

Hvordan ser man om skoene er ekte eller fake? UGG Australia. 

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er redd for å kjøpe fake uggs, og finner ikke noen nettsider hvor det står hvordan man ser om uggs er fake eller ikke, trenger hjelp! Uggsene har jeg muligheten til å kjøpe, er av søsteren min som har kjøpt dem av sjefen sin pag. feil størrelse. HVordan ser man om de er ekte eller fake? :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, takk for spørmål

 

Det har blitt mer og mer vanlig med sko som kan se ekte ut, men som ikke er det. Svindlerne har laget flere og bedre metoder for å kopiere de ekte merkene, og det kan være vanskelig å se forskjell. Skjønner hvorfor du lurer!

 

Det er ett par enkle tips jeg har lest på nettet, og det viktigste er at ekte Ugg Australia ikke blir satt mye ned i pris, så nettbutikker som reklamerer med store rabatter på Ugg sko, selger som regel fake Uggs. Du kan også se det på kvaliteten; lukter skoen syntetisk er den mest sannsynlig fake, da Ugg opprinnelig er laget av saueskinn. Er også saueullen inne i skoen glinsende blank, er det også ett tegn på at skoen kan være fake.

 

Ellers er ikke Ugg en veldig vanskelig sko å kopiere, så jeg ville enten råde deg til å gå i store og kjente skobutikker, da det er mest sannsynlig at de selger ekte varer. Du kan jo også kjøpe skoene til søsteren din slik du har foreslått. 

 

På uggaustralia.com kan du hvertfall være sikker på at du kjøper ekte vare, for dette er hjemmesiden til de originale Ugg skoene. De har også en egen side hvor du kan sjekke ut om ulike nettbutikker selger autoriserte uggs: counterfeit.uggaustralia.com/

 

Lykke til og håper du kommer du å få deg et fint par med ekte Ugg! 


hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Shopping
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om shopping