Hopp til hovedinnholdet

Hva betyr det at en selger reter seg mot det norske markedet.

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei Jeg har tenkt å bestille klær fra siden www.karmaloop.com Det jeg lurer på om dette retter seg mot det norske market som dere sier? Skjønner ikke hva dere mener selv og lurte på om dere kunne hjelpe meg med dette? Slipper jeg moms og/eller toll hvis ja? Hvis nei, hvis jeg bestiller 1 og 1 ting for under 200 kroner (grensa), uansett om det er et kjede eller en genser/t-skjorte osv.. slipper jeg mva/toll da? Det er under grensa, men det er jo ikke tollfrie varer? Håper på et rask svar på BEGGE spørsmålene :) Takk

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så lenge butikken befinner seg i utlandet må du betale toll og avgifter så lenge bestillingen koster mindre enn 200 kroner inkludert forsendelse.

Du kan kjøpe så mange ganger du vil fra nettbutikken så lenge du er under grensa hvar gang du kjøper.

Hvis en nettside retter seg mot det norske markedet ved at den er på norsk og prisen regnes i norske kroner og øre, gjelder norske regler for hvis det er feil på varen og angrerett.

Les mer på forbrukerrådet.no


Vennlig hilsen

 

Forbrukerrådet i samarbeid med ung.no

 

Forbrukerrådet er en interesseorganisasjon som arbeider for et forbrukervennlig samfunn, og gir gratis rettshjelp til forbrukerne.

 

Trenger du råd og veiledning, sjekk ut www.forbrukerrådet.no, send e-post til hjelp@forbrukerradet.no, eller ring 03737. Du kan også besøke oss på et av våre ti regionkontorer.

 

Følg oss på www.facebook.com/forbrukerradet og www.twitter.com/forbrukerradet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Shopping
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om shopping