Hopp til hovedinnholdet

Bestilt jakke fra pinkyswear.no, men den kommer aldri. Hjelp!

Jente 17 år
 

Spørsmål

Seg bestilte en jakke fra Pinkyswear.no betalte jakken 1700kr. Fikk bekreftelse med en gang på mail og pengene ble trykket fra med en gang. Står at man skal få beskjed når pakken er send og at det tar 3-7 virkedager. Har går 14 dager uten noe beskjed om at den er sendt. Har sendt 4 mailer til dem får ikke svar. Aner ikke hva jeg skal gjøre... hjelp!

Besvart 07.03.2019 09:05
 

Svar
Hei!

Du skal ha jakken til avtalt tid, som her er 3-7 virkedager etter kjøpet. Når det nå har gått 14 dager, er det en forsinkelse etter loven.

Vi vil anbefale deg å sende et nytt klagebrev til selger. Benytt gjerne vårt klagebrev for forsinkelse som du finner her.

Hvis dette ikke løser saken, bør du kontakte banken din. Når en selger ikke leverer det han skal, har man nemlig mulighet til å få pengene igjen fra banken sin. Ta en telefon til kundeservice i banken, og hør hvordan du går frem. Du kan lese mer om dette her.

Lykke til :)

 

Vennlig hilsen
Forbrukerrådet i samarbeid med ung.no

Forbrukerrådet er en interesseorganisasjon som arbeider for et forbrukervennlig samfunn, og vi hjelper deg med å løse ditt forbrukerproblem gjennom råd, veileding og mekling hvis du og selgeren blir uenig. 

Du finner mer informasjon på forbrukerrådet.no

Følg oss på facebook/forbrukerradet og twitter/forbrukerradet 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik unngår du å bli lurt på nettet

Jente lurt på nettet (colourbox.com)

Her får du de beste rådene for å unngå å bli lurt på nettet.

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Jente handler på nett (colourbox.com)

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker