Hopp til hovedinnholdet

Får ikke avsluttet medlemskap

Jente 20 år
 

Spørsmål

hei;D jeg hadde skrevet min nr.på en side så ble jeg medlem der hvordan skal jeg avslutte medlemskapet jeg har ikke den siden og vet ikke ha jeg gjør videre håper dere vet hva jeg skal gjøre med det det er sånn at jeg må betale hver uke uten jeg hvet hvor og hvordan hilsen en som trenger dere;D jeg er 20 klem takk for forhold;D

 

Svar
Hei

Dersom du må betale kr. 20 per uke fordi du skrev inn ditt telefonnummer på en nettside, så kan det høres ut som du har havnet i et abonnement på mobile innholdstjenester.

 

Dersom du vil få stoppet tjenesten så må du sende stopp til det nummeret du mottar meldingen fra, og ta kontakt med din mobiloperatør. Mobiloperatøren kan være f.eks Onecall, Tele2, Netcom, Telenor osv.

 

Dersom dette ikke virker og du trenger hjelp til å finne ut hvem som sender deg innholdstjenester, og hvordan du kan få kontakt med disse så bør du sjekke netcom.no/omnetcom/partnere/cpa-innholdsleverandorer/kunderogkortnummer.html, og ta kontakt med din mobiloperatør for å få vite hvem som er avsender av meldingene.

Dersom du opplever at stopp-koden ikke fungerer så ta kontakt med Post- og teletilsynet; www.npt.no/portal/page/portal/PG_NPT_NO_NO/PAG_NPT_NO_HOME?menuid=11672  

Dersom du ikke får løst saken din hos innholdsleverandør eller hos mobiloperatøren så kan du klage til Brukerklagenemnda; www.brukerklagenemnda.no/.

 

Husk at du også kan sette beløpsgrenser eller sperre helt for innholdstjenester. For å gjøre dette må du ta kontakt med din mobiloperatør.

 

Lykke til! 

 Hilsen Forbrukerombudet i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker