Hopp til hovedinnholdet

Søstera mi vil ikke at jeg skal bli sammen med vennen hennes!

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei! I det siste har jeg blitt forelsket i ei jente på skolen. Dette er vennen til søstra mi, så jeg har blitt litt kjent med hun når hun har vært hjemme hos oss. Jeg har følelser for henne, og jeg tror hun har følelser for meg også. Søstra mi sier at jeg ikke får lov til å bli sammen med henne, fordi det er vennen hennes og jeg får ikke lov til å "ta" henne. Så derfor: Har søstra mi rett? Hvis ting går som det går, bør jeg bli sammen med hun? Har dere noen tips til hvordan vi kan bli bedre kjent? Vil liksom ikke virke for påtrengende. Takk for svar!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

a) Det er jo i bunn og grunn opp til henne og deg om dere ønsker å satse på hverandre, men jeg synes helt klart dere skal ta hensyn til søsteren din. Hun er jo mellomleddet mellom dere to, og det ville vært rart og trist om hun er sur på dere. Jeg synes du skal snakke ordentlig med søsteren din. Si at du liker denne jenta godt, og spør hvorfor det ville vært så ille om dere ble sammen. Si at du ikke kommer til å stjele denne jenta fra søsteren din, men at det heller blir en fin mulighet til å få tilbringt litt tid sammen alle tre. Prøv å overtale søsteren din til at det ikke ville vært så ille, og at du absolutt ikke skal "ta" henne dersom dere to blir sammen. Selvfølgelig skal du gi de to tid alene!

b) Les artiklene under for tips til hvordan du kan bli bedre kjent med henne. Det er lurt å gi henne oppmerksomhet og prøve å være mye med søsteren din og henne når de to er hos dere. Kanskje kan du også ta kontakt på Facebook, hvis du bestemmer deg for å satse på henne? Les artiklene under for flere tips. For å unngå å bli innpåsliten kan det være lurt å ikke ta kontakt med henne hele tiden, men heller spre det litt utover. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse