Hopp til hovedinnholdet

Hei. Jeg liker en gutt som flørte med meg. Hva skal jeg gjøre med det?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 13 år. Jeg var ikke spesielt forrelsket i noen, men etter en stundt skjønte jeg at det var en gutt jeg likte. Vi var på kulturskolen og lagde kunst, og så satt jeg og min venninne sammen ( siden alle andre hadde oppkupert sofaene ) så vi måtte sitte litt lenger unna. Så kom han jeg liker bort til meg og venninna mi, og så snakket han med oss, og satte seg til rette med oss. Og så lente han seg plutselig mot meg og la håret mitt bak øret, jeg skjønte det ikke helt med en gang. Men etterhvert skjønte jeg at det var en helt uskyldig flørt fra han. Men når jeg spurte veninna mi dagen etter, sa hun at hun ikke la merke til hva han gjorde med håret mitt. Jeg lurer på om det var noe jeg innbilte meg. Men det var først etter det jeg fikk følelser for han. Hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg syntes du burde tenke deg veldig godt om det var flørtingen eller gutten du liker. Det er veldig lett å forveksle sånne ting. Og da er det jo litt kjipt om du gpr videre med gutten og deretter finner ut at du egentlig ikke liker han. 

Men hvis du finner ut at det er han du liker så har jeg jo ett par tips til deg! Jeg syntes du burde prøve å snakke litt med han "face to face". Bare snakk med han på en fin og rolig måte uten å gjøre det flaut eller at du blir nervøs. Tenk på det som noe helt naturlig. Hvis det blir for flaut så kan du snakke med han via sosiale medier som Facebook, Snapchat osv, Hvor du gjør akkurat det samme. Det er ofte litt enklere og snillere over nett siden du ikke ser den personen du snakker med så da blir det ofte ikke så flaut. Men uansett hva du bestemmer deg for så håper jeg alt løser seg.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelskelse

Det er godt å være hodestups forelsket. Hormonene herjer i kroppen og gjør oss ruset. Naturlig ruset, vel å merke.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse