Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg, eller vil han bare være en venn?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er veldig forelska i en gutt på håndball laget (guttelaget) han er snill med meg og er en sykt god venn selvom vi ikke har kjent hverandre så lenge. Han har nettop hørt hele historien min og sier at jeg er den tøffeste personen han kjenner (psykisk) og vi snakker mye sammen og vi kan snakke om nesten hva som helst og mår vi snakker og har øye kontak Blunker han av og til med det ene øye men vet ikke om det er flørting eller vennelig. Og han sier at han hater kroppskontakt med andre men i går på bussen hjem fra cup fikk jeg ha beina mine oppå hans mens vi sov. Men jeg er usikker på om han vil være en god venn eller om han flørter eller om han i det hele att liker meg. Hva tror dere

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Takk for spørsmål. Det er vanskelig å si om denne gutten liker deg eller bare vil være en god venn, men signalene han sender ut er ganske typiske tegn på interesse. Jeg vil foreslå at du forsøker å flørte litt med ham, for ved å følge med på hvordan han reagerer, kan du kanskje bli klokere på hva han egentlig føler. Møt blikket hans oftere, opprett kroppskontakt, smil masse og gi ham komplimenter. Nedenfor legger jeg ved et par artikler som forhåpentligvis kan være til hjelp.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse