Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ei jente på 15 år som er forelska til en gutt på 17 år. Han har jeg kjent helt siden jeg var 5 år gammel + at han har gått i samme klasse som broren min i 10 år. Ser han vær dag nesten og snakker veldig mye med han.

 

Spørsmål
Hei. Jeg er ei jente på 15 år som er forelska til en gutt på 17 år. Han har jeg kjent helt siden jeg var 5 år gammel + at han har gått i samme klasse som broren min i 10 år. Ser han vær dag nesten og snakker veldig mye med han. Vi har flørta litt på fest, men han er egentlig litt sjenert når det gjelder kjærlighet og slikt. Men han er ikke redd for å snakke i fritiden altså. Men jeg er usikker på om han egentlig liker meg, og jeg er veldig forelska til han. Prøvde og ikke bli så veldig forelska til han, for jeg ville liksom ikke binde meg til han når ikke han liker meg, men det var ikke så lett. Har tenkt å snakka med han om det, men usikker på hva jeg skal si. Kommer til å ødlegge vennskape vårt helt. Han likte nylig ei jente i klassen min som også er bestevennina mi, men hun likte ikke han, å hun flørta med en gutt i klassen over henne så han ga opp. Og jeg hjalp han gutten som jeg liker med å få hun jenta til å like han, men hun likte absolutt ikke han. Å nå er det jeg som har fått føleser for han :/ Skal snakke med han, det er jeg bestemt på, men vil ikke ødlegge noe, greier ikke tanken på å sjå han vær dag uten å kunne snakke med han igjen. Men trenger hjelp med hvordan jeg skal gå fram med dette, og hva jeg skal si. Hilsen ei usikker jente
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Det er ikke lett å styre følelsene sine. Blir man forelsket så blir man det - uansett om det er en ukjent eller en du kjenner godt.
Jeg tenker at du skal prøv å flørte litt med denne gutten. Blikk kontakt er en god start og det er også lett å se om du får noe respons. Fortsett å vær deg selv, smil og vis han hvor vakker du er. Hold deg nær han og se om han også søker din nærhet. Du kan for eksempel invitere han på kino eller bare gå en tur. Send hyggelige SMS. For å finne ut om hva han føler for deg, kan du spørre broren din om hva han synes om deg( hvis du tørr da....). Eller spørre han direkte!
Jeg tror ikke at dette kommer til å ødelegge vennskapet deres. Av og til må man ta en sjanse dersom man vil oppnå noe. Om han ikke føler det samme for deg er dette trist, men om du ikke prøver vil du aldri få et svar.
Lykke til og god sommer.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om rettigheter og plikter på jobben?

Hvor gammel må du være for å jobbe i et yrke som foreks. avisbud?