Hopp til hovedinnholdet

jeg er en gutt på 18 år og holder på med en jente som er 14 år. vi er nesten sammen da kan du si:). men moren hennes liker ikke at hun holder på med meg på grunn av alderen min.

 

Spørsmål
hei:) først vil jeg bare si at denne siden er genial og til stor hjelp for mangen og at dere som har laget denne siden bør få mye ros:)problemet mitt da er at jeg er en gutt på 18 år og holder på med en jente som er 14 år. vi er nesten sammen da kan du si:). men moren hennes liker ikke at hun holder på med meg på grunn av alderen min. jeg vet jo hvorfor og det er jo på grunn av at hun er mindreårig og jeg er ikke. og moren tror sikkert at jeg bare er ute etter å få hun i seng. jeg har ikke noe problem med å vente på hun og jeg er jumfru selv. jeg er så kraftigt forelsket i hun at jeg ikke bryr meg om alderen hennes eller om at jeg må vente for å kunne ha samleie med hun. mn hvordan kan jeg få moren til å godta meg? hva kan jeg gjøre? det er ikke sikkert moren er interesert i å møte meg en gang. mn hun kan jo ikke dømme meg før hun har møtt meg? mn hva kan jeg gjøre? jeg vil ikke og klarer ikke å miste hun for jeg er blitt så enormt forelsket i hun. hva kan jeg gjøre? hilsen en forelsket gutt:)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Det er ikke alltid like lett å bestemme hvem man forelsker seg i, følelsene kan komme kastende på deg og det hele kan bli litt komplisert.
For å være helt ærlig så skjønner jeg både deg og moren til jenta du er forelsket i. Det hun ser er at en snart voksen mann har forelsket seg i hennes lille jente og dette kan være ganske tøft å erkjenne. At du ikke har tenkt å ha seksuell omgang med datteren hennes, vet jo du, men hun vet ikke dette og det er nok det hun er redd for. Dere er også såpass ulike i alder at også interessene deres kan avike noe. Jeg tenker derfor at du må gi denne moren litt mer tid. Se hvordan ting utvikler seg i forholdet ditt til denne jenta og ta det derfra. Dersom dere blir sammen, synes jeg absolutt at du skal gjøre det du kan for å bli kjent med moren hennes slik at hun kan forstå dine hensikter med forholdet. Jeg er enig med deg om at det er synd at hun dømmer deg før hun har truffet deg, men dette kan like godt være av redsel. Så igjen, gi moren litt tid og se hva som skjer. I mellomtiden synes jeg at du skal fortsette å vise at hun kan stole på deg slik at dere kan oppnå gjensidig respekt.
Lykke til og god sommer.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Kva veit du om bustad og flytting?

Kor langt heimanfrå må du bu for å kunne få bustipend på videregåande ?