Hopp til hovedinnholdet

Er forelsket i en fyr som er 4 år eldre enn meg. Skal jeg ta kontakt?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er forelsket i en fyr som er 4år eldre enn meg :P Ble kjent med han på en fest , eller ikke akkurat kjent , var mer klining og kosing. Var med han hele kvelden nesten og jeg ble litt betatt. Tørr ikke å ta kontakt med han fordi han synes sikkert at jeg bare er en teit liten unge. Har gått ca 2mnd siden det skjedde, tenker på hva som skjedde hver dag og det hadde vært fint å vite hva han tenker. Har egentlig ganske god selvtillit blant gutter men ikke når det kommer til han. Skal jeg ta kontakt eller bare glemme hele greia?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Jeg synes du skal ta kontakt med ham. Det vil nok være vanskelig å bare glemme hele greia uten å finne ut av hva han tenker først. Så kast deg ut i det, og prøv ikke å tenke så mye på hva han mener om deg før du har fått et klart svar. Husk at det er bedre å ta sjansen og eventuelt få negativ respons enn å angre på at du aldri våget å gjøre noe.

Nedenfor har jeg lagt ved en artikkel om aldersforskjell i et kjæresteforhold, som jeg vil råde deg til å lese igjennom. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse