Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg komme over henne eller bli vennen hennes?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en gutt på 14 år, jeg har likt en jente i et år snart, hun og jeg var bestevenner men så ditcha hun meg for en av guttevennene mine, jeg var forelska i henne, og nå har hun og han blitt sammen, jeg har vært deppa osv, og jeg er redd for å begynne med selvskading noe jeg hater at andre folk driver med, hvordan kan jeg komme over henne eller bli vennen hennes igjen

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

For det første må du bestemme deg for om du vil komme over henne eller bli vennen hennes. Om du vil det førstnevnte så tror jeg du er nødt til å vente med å bli vennen hennes. Det er desto vanskeligere å komme over noen når man skal se dem hele tiden, og det kan være ekstra vanskelig når du må se henne sammen med kompisen din hele tiden.

Hvis du vil bli venn med henne må du bare ta kontakt med henne. Snakk til henne, spør henne om hvordan det går med henne, hva som har skjedd siden sist osv. Det er det eneste som skal til :-) 

Jeg har lagt ved en artikkel om kjærlighetssorg som du kan lese. Du må vite at det kan ta lang tid å komme over noen man har vært forelsket i, men det kan hjelpe å prøve å kvitte seg med ting som minner om personen, være masse med venner og holde seg opptatt. Du må komme i gang med ting som gjør deg glad, ting du har pleid og gjøre før og passe på at du ikke blir sittende hjemme og synes synd på deg selv. Du kommer til å møte noen som er minst like fantastisk som henne etter hvert!

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for guttene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for guttene