Hopp til hovedinnholdet

Jeg og nå min ex hadde vært sammen i snart 9 månder. I dag slo han opp med meg. Føler meg ganske shit og egentlig undrer jeg på om han og jeg noen gang kan bli sammen igjen.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg og nå min ex hadde vært sammen i snart 9 månder. I dag slo han opp med meg, han sa det ikke var noe med meg og at han var glad for at jeg var er første forholdet han hadde. Han slo opp fordi han følte seg ikke klar til å være i et seriøst forhold. Jeg hadde håpet forholdet skulle funke, men det gikk en annen vei. Føler meg ganske shit og egentlig undrer jeg på om han og jeg noen gang kan bli sammen igjen (ikke med en gang så klart). Er det noe sjanse?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Alle vet at det å bli dumpet er veldig hardt og kan få en til å faktisk føle seg ganske bedriten. Det du må huske er at dere begge er ungdommer, og det er mange som føler at de er for unge for et seriøst forhold. De har lyst til å oppleve mer før den tid kommer.

Du lurer på om dere noen gang kunne blitt kjærester igjen, det er ikke umulig. Det har seg faktisk slik at de fleste som tar en liten pause i forholdet, blir sammen til slutt.

Hvis du fortsetter å føle sorgen, anbefaler jeg å dele dette med en god venninne, eller moren din. Noen som ville ha forstått saken.

Jeg legger ved et par artikler som kan være relevante.

 Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse