Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsker i en jente, men vet ikke hva jeg skal gjøre! Det er vennen min som også liker henne... Også er det tvillingsøstra hennes. Er god venn med søstra og hun ville ikke blitt glad.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er forelsker i en jente, men vet ikke hva jeg skal gjøre! Det er to personer jeg må ta spesielt hensyn til. Det er vennen min som også liker henne... Også er det tvillingsøstra hennes. Tvillingsøstra er en del av vennegjengen som jeg er med i, og vi to er veldig gode venner. Derfor hadde det vært litt kleint å holde på/bli sammen med hun jeg liker. Dessuten, så ville nok ikke tvillingsøstra blitt glad om jeg ble sammen med henne, hun liker ikke at søstra har samme venner som henne.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Dette kan jeg skjønne at er en veldig kjip situasjon for deg og du har all rett til å ikke vite hva du skal gjøre. Du sier at vennen din også er forelsket i denne jenta, det er et par ting du burde vurdere å gjøre før du tar noen drastiske valg.

Det er viktig at du og vennen din snakker om hva dere føler og ikke later som ingenting. Du må også tenke på om det faktisk er verdt det. Tenk over hva og hvem som er viktigst for deg. Er vennen din så forelsket at det ville ha ødelagt vennskapet om du ble sammen med henne?

Hvis du er så god venn med tvillingsøstra som du sier, kan jeg tenke meg at hun forstår og godtar forholdet om du forteller åpent om følelsene dine.

Jeg har lagt til et par relevante artikler:)

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse