Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg er tretten år gamme og jeg lurer på om det er vanlig å be ut en jente jeg liker. Jeg trenger litt tips om hvordan jeg bør gjøre dette, jeg er også ikke så flink i sosiale ting.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er tretten år gamme og jeg lurer på om det er vanlig å be ut en jente jeg liker, jeg har aldri vært i et forholdforhold. Jeg er også en litt nerdete og liker ikke å være ute, jeg får panikkanfall, så jeg trenger litt tips om hvordan jeg bør gjøre dette, jeg er også ikke så flink i sosiale ting.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så hyggelig å høre at du er forelsket:)

Jeg vil si at det er vanlig å be ut den personen man er forelsket i, uansett alder. Du forteller at du trenger et par tips til hvordan du kan gjøre dette. Jeg går ut ifra at dere kjenner hverandre fra før av. Da er det lettere å finne en aktivitet som hun liker, men det er fint om du gjør det også. 

Hvis hun liker filmer, vil jeg si at kino hadde vært den perfekte løsningen. Ikke bare er det koselig, men siden du forteller at du ikke er så flink på sosiale ting ville dette passet seg. Når man er på kino er det ikke et like stort press på å prate sammen, så du også kan slappe av og nyte tiden sammen.

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Sjenert eller sosial angst?

Usikker? (colourbox.com)

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse