Hopp til hovedinnholdet

hei, jeg har vært forelsket en gutt lenge nå, jeg tør ikke gå bort å spørre så hva skal jeg gjør får at jeg skal vite om han liker meg eller ikke eller at vi er sammen eller ikke?

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei, jeg har vært forelsket en gutt lenge nå. han går i klassen min. han sier til venn sin at vi er sammen men jeg er ikke helt sikker om han tuller eller ikke, og jeg tør ikke gå bort å spørre så hva skal jeg gjør får at jeg skal vite om han liker meg eller ikke eller at vi er sammen eller ikke?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det kan være veldig forvirrende å være i et slikt forhold, så jeg forstår at du kan føle deg frustrert. 

Du lurer på om han faktisk liker deg, dette tror jeg at han gjør. Hvis han forteller kompisen sin at dere er sammen, er dette et trolig godt tegn. Det spørsmålet du må stille deg selv når du tenker på dette er; Hvorfor ville han sagt det hvis han ikke likte deg? Siden da er det ganske så usannsynlig. 

Siden han faktisk sa at dere var sammen til kompisen sin, ville jeg trodd at dere var det. Hvis ikke, så vet du ihvertfall at han vil være sammen med deg.

Jeg har lagt til et par relevante artikler for deg, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse