Hopp til hovedinnholdet

jeg har vært lite med kjæresten min. Tips til hvordan gjøre tiden sammen ekstra spesiell?  

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har et lite problem. Eller ... jeg vet ikke om jeg skal kalle det et problem eller ikke. Er sammen med en fantastisk jente. Vi har vært sammen i et halvt år nå. Alt sammen gikk ganske bra mellom oss frem til slutten av sommerferien. Når skolen startet så fikk vi ikke tilbringe noe særlig tid sammen. For å være ærlig, vi bare vært på en date sammen siden da. For å komme litt mer inn i problemet mitt. Når jeg sitter alene å bare tenker så starter jeg bare å gråte. Jeg vet ikke hvorfor. Så da lurer jeg på om dere vet hvorfor jeg gjør det. Og hvordan jeg kan gjøre tiden min som jeg har med henne ekstra spesiell. For jeg har ikke lyst til å miste henne. Setter pris på at dere tar tiden deres å hjelpe meg :) Takk

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss.

Du skriver at du er sammen med ei fantastisk jente, men at dere har vært lite sammen etter sommerferien. Du begynner å gråte når du tenker på det, og lurer på hvorfor. 

Ut i fra det du skriver tenker jeg at dette er ei jente du er veldig glad i, og som du ønsker å være mye sammen med. Da kan det være trist og kjedelig å ikke tilbringe mer tid sammen. Hva er grunnen til at dere ser hverandre mindre? Har dere snakket om det? Tror du hun har de samme følelsene rundt dette som deg? Hvis dere begge ønsker å se hverandre mer, er det noen måte dere kan få det til på? 

Du lurer på hvordan du kan gjøre tiden med henne ekstra spesiell. Ut i fra dette synes jeg du høres ut som en veldig omsorgsfull og snill kjæreste, som ønsker å gjøre mye for at dere skal ha det fint. Hva liker dere best å gjøre når dere er sammen? Kanskje dere kan snakke sammen om hva dere liker å gjøre? Er det noe du vet hun liker ekstra godt? Et generelt tips er å være tilstede når dere møtes, og ha en felles oppmerksomhet.   

Håper dette svaret var nyttig for deg.

Lykke til!  

Hilsen psykologen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Oversikt over gode hjelpetjenester

Jenter bruker mobilen sin (colourbox.com)

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

Les mer

Lær å takle vanskelige situasjoner og vonde følelser

Du kan lære deg metoder for å takle vanskelige situasjoner. Om du lærer deg å ta bedre styring over tankene dine, kan du få kontroll over hva du skal gjøre når følelsene er sterke eller vonde.

Les mer

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Venner er samla (colourbox.com)

Det er en deilig følelse, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid og energi på han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forhold