Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en som er 4 år eldre, kan det være mulig at han liker meg? 

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei, jeg er en jente på 13, og er stup forelsket i en som er 4år eldre. jeg får han ikke ut av hode jeg tenker på han hele tiden og alt jeg ønsker er og være med han. vi prater sammen veldig ofte på snapchat, og han spøker med at han vil at jeg skal suge han osv jeg kødder jo selvfølgelig tilbake og sier ja osv. og ja jeg kan godt suge han. vi har hengt litt sammen før ikke mye. jeg vet jeg ikke er 16 enda men jeg er kjønnsmoden, jeg har hatt sex før osv. men ja tibake til tema jeg vil virkelig at vi skal være sammen men jeg vet ikke om han er keen på meg. men jeg spørte en annen 98'er om han kunne vært med en 02'er og han kunne det. med det varierer fra person til person. kunne jeg fått noen tips på hva jeg skal gjøre :)) taakk:))

 

Svar
Hei

I det store og hele er ikke fire år veldig stor aldersfoskjell, men når du er 13 og han er 17 er dere i veldig forskjellige faser av ungdomstiden og livet. Dette er viktig å huske på når du tenker på et eventuelt forhold. Du er under seksuell lavalder og det strider mot norsk lov om dere har sex. Selv om du er moden for alderen og har hatt sex før så er det fortsatt ikke lov om dere har sex. 

Etter det du sier om hva dere snakker om virker det kanskje som om han har mer lyst til å gjøre seksuelle ting med deg enn å faktisk ha et forhold. Dette kan være veldig kjipt å tenke på, men mange gutter i den alderen er veldig opptatt av nettopp sex. 

Hva med å heller prøve å finne noen litt nærmere din egen alder?

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse